У розпал польових робіт, троє жінок влаштували побоїще за земельну ділянку. Поблизу Луцька вагітна жінка та її матір побили незнайомку, яка перекопувала їхню городину. Так, у травні у післяобідню пору жінка вирішила перекопати город та вже половина цієї ділянки була засаджена чужою городиною.

Перехожа помітивши, що хтось порпається в городі її сусідки зауважила, що у тієї ділянки вже є власники, які зараз прийдуть, щоб розібратися з ситуацією. Саме в цей час на вулицю вибігла роздратована жінка й почала погрожувати незнайомці, аби та якомога швидше покинула земельну ділянку. Однак та заявила, що вже не один рік користується цією землею.

Це ще більше роздратувало жінку, яка вихватила в «господині» лопату й вдарила її по голові. Потерпіла впала на землю, а кривдниця взялася бити її руками й ногами. Піднявшись з землі агресивно налаштована жінка почала шарпати її за волосся, виштовхувати з ділянки. Крім того, на допомогу нападниці прибігла вагітна жінка, яка вдарила потерпілу повідком для собаки.

Повернувшись додому скривдженій жінці стало погано, відтак вона звернулась за медичною допомогою. Таким чином лікарі встановили діагноз - закрита черепно-мозкова травма у вигляді струсу головного мозку та численні синці. Після цього жінка написала заяву до правоохоронних органів.

Тож вислухавши всі сторони конфлікту Луцький міськрайонний суд визнав нападницю винною у нанесенні умисних тілесних ушкоджень і призначив їй покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень. Також суд зобов’язав сплатити потерпілій моральну й матеріальну шкоду в сумі понад 3 500 гривень й оплатити послуги адвоката в сумі 2 000 гривень.