Сьогодні, 16 січня, вночі на вулиці Чернишевського в Луцьку згорів автомобіль марки «BMW X5». Його власник – матір працівника Регіонального сервісного центру МВС України у Волинській області, - повідомляє прес-служуба волинської поліції.

«О 5 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Чернишевського скоєно підпал автомобіля. На місце події негайно виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Встановлено, що було здійснено умисний підпал. Було підпалено автомобіль «BMW X5», який офіційно належить матері заступника начальника сервісного центру МВС України у Волинській області», - повідомляє начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз.

За його словами, поки слідчі не встановили, чи підпал пов'язаний з виконанням працівником сервісного центру службових обов’язків.

Поліція проводить оперативно-розшукові та слідчі заходи.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.