Стали відомі подробиці ДТП за участю поліцейських під Луцьком.

Волинянин, який постраждав у дорожньо-транспортній пригоді за участю поліцейських, каже, що правоохоронці пропонували йому вирішити питання на місці та не повідомляти про аварію.

Про це виданню «Під прицілом» розповів сам постраждалий, мешканець села Ржищів Горохівського району.

Як повідомлялося, 26 жовтня ввечері водій автомобіля LADA внаслідок раптового виїзду авто з синіми номерними знаками на смугу зустрічного руху змушений був різко звернути з дороги, щоб уникнути зіткнення. Внаслідок цього авто злетіло у кювет та перевернулося.

«На фото добре видно, що з автомобіля залишилася консервна бляшанка. Лише дивом ми з вагітною нареченою залишилися живі. У наступну неділю ми мали одружитися. Коли вибралися з тієї купи металобрухту – до нас підійшли поліцейські, які були винуватцями ДТП. Я навіть не знаю, хто з них був за кермом, ми були просто в шоковому стані», - каже постраждалий водій Григорій.

Зі слів чоловіка,  працівники поліції, швидше за все, були у стані алкогольного сп’яніння.

«Поліцейський, який нібито був за кермом, сказав нам, що винен. Та одразу запропонував «вирішити питання» на місці, щоб нікого не викликати. Він запевняв,що дещо компенсує, а решту виплатить страхова компанія», - додав потерпілий.

Чоловік додав, те, що він з вагітною дружиною могли перетворитися на «груду м'яса», поліцейського навіть не цікавило.

«Я зберіг їм усім життя, ризикуючи нашими і ще ненародженої дитини», - емоційно додав Григорій. Та наголосив, що винуватці навіть не допомогли нам витягнути решту металобрухту з рову,  а це все робили мої друзі.

«Ангел просто підставив Вам руки» - сказав ошелешений побаченим слідчий прокуратури.

«Моя дружина зараз лежить в неврології зі зламаною рукою, у мене підозра на перелом і попереду процедура МРТ. Хоча справа у прокуратурі, я розумію, що керівництво обласної поліції хоче «відмазати» своїх підлеглих і спустити все на гальмах. Я прошу журналістів і усіх небайдужих допомогти покарати винуватців, бо невідомо, хто з волинян може завтра опинитися на моєму місці», - підсумував чоловік.