У Херсоні 10−річний школяр наклав на себе руки.

Читайте також: На Рівненщині під багатоповерхівкою знайшли мертвою багатодітну жінку, сусіди кажуть про вбивство

Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Херсонській області.

"Ввечері 8 грудня у чергову частину Корабельного відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря карети швидкої допомоги. Він повідомив, що у квартирі багатоповерхівки покінчив життя самогубством через повішання 10−річний хлопчик", − йдеться в повідомленні.

На місці події слідчо−оперативна група слідів насильницької смерті на тілі хлопчика не виявила. Попередня причина смерті – механічна асфіксія через повішання.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції поліції області Ярослав Шанько, родина на обліку у соціальних служб не перебувала, хлопчик характеризувався лише позитивно, добре навчався та займався спортом. Зі слів мами загиблого стало відомо, що син хотів нову комп’ютерну гру. Жінка ж пообіцяла купити її пізніше. Хлопчик сильно образився та пішов до своєї кімнати. Коли мати через деякий час зайшла туди, син вже не дихав.

Читайте також: У Луцьку чоловік намагався покінчити з життям

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з поміткою "самогубство". Нині правоохоронці вилучені особисті речі хлопчика та встановлюються остаточні причини такого вчинку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook