В ніч на 31 травня луцькі патрульні виявили чотирьох водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння, один з яких намагався уникнути відповідальності, повідомили у патрульній поліції Волині.

Читайте також: Їхав по зустрічній: у Луцьку затримали п'яного водія (відео)

Близько 2-ї години ночі, на перехресті вулиці Залізничної та провулку Офіцерського патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz, який здійснював рух заднім ходом, чим порушив ПДР.

Патрульні зупинили автомобіль, а під час спілкування з водієм, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціального технічного засобу чи у медичному закладі, він відмовився в присутності двох свідків.

Під час складання адміністративних матеріалів, 30-річний чоловік, з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він поклав у службовий автомобіль грошові кошти у розмірі 1000 гривень та 180 євро.

Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції та скали всі необхідні адміністративні матеріали.

Нагадаємо, що відповідно до ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, порушення передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: Волинянин заплатить 17 тисяч штрафу за хабар патрульним

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook