Попри незначні шанси, які дають експерти Альберту Сосоновському на перемогу у двобої з українцем Віталієм Кличком у травні в німецькому Гельзенкірхені, поляк намагатиметься використати свій "життєвий шанс" і перемогти. Про це боксер особисто повідомив у польському курортному містечку Закопане (південь РП), де він проводить завершальну фазу підготовки до поєдинку з Кличком-старшим, передає РАР. 

"Я є чемпіоном Європи, колись про бій за титул чемпіона світу я міг тільки мріяти, а сьогодні це вже актуально. Зроблю усе, щоб здійснити своє чергову мрію і здобути цей пояс. Чи вдасться мені це? Побачимо...",- сказав А.Сосновський. 

Поляк наголосив, що В.Кличко дуже серйозний суперник, однак і він робить помилки. "Разом з тренером шукаємо, де він може їх здійснити, і на чому його можна впіймати. Будемо й надалі аналізувати поєдинки і готувати найкращий тактичний план на цей бій",- наголосив боксер. Він додав, що до поєдинку залишилося ще сім тижнів, тому є досить багато часу, аби професійно підготуватися й продумати усі моменти бою.

А.Сосновський поділився також деталями своєї підготовки до поєдинку. За його інформацією, в Закопане він, насамперед, працює над витривалістю. "Дві-три години легкого бігу при частоті пульсу 160-170 ударів на хвилину. Упродовж 12 днів ми здійснили п\'ять чи шість таких виходів в Татри. Відомо, що в горах найкраще відновлюються кров\'яні тільця, що сприяє покращенню загальної кондиції",- пояснив він.

Боксер також повідомив, що постійно працює зі штангою в тренувальному залі. "В спортзалі працюю, насамперед, над силою ніг. Ми з тренером вирішили, що в цьому поєдинку це дуже важливо. Крім того, постійно проводимо боксерські тренування: техніка в парах, захист, повторювання тактичних елементів, перевірка, що у мене краще виходить, і чим можу впіймати Віталія зненацька",- зазначив А.Сосновський. Він висловив задоволення, що до бо з Кличком-старшим його тренує тренер Федір Лапін. "Думаю, що для російського фахівця мій двобій також буде значним викликом, але найважливіше, що ми обидва віримо в перемогу",- резюмував він, повідомляє УКРІНФОРМ. 

Як повідомлялося, поєдинок між Кличком-старшим та А.Сосновським відбудеться 29 травня на спортивній арені 61-тисячного стадіону в Гельзенкірхені перед футбольним матчем місцевої команди "Шальке-04" з мюнхенською "Баварією".