Після того, як в інтернеті вчора, 12 квітня, з\'явилося відеозвернення чемпіона світу за версіями IBF і WBO Володимира Кличка до чемпіона WBA в суперважкій вазі Девіда Хея, із закликом не бігати від нього, а вийти проти українця в ринг, менеджер і тренер британця Адам Бут, у відповідь озвучив позицію Хея.

"Минулого тижня, відразу після перемоги Девіда над Руїзом, мені дзвонив радник братів Кличко, і ми домовилися, що обговоримо все в цю середу. Схоже, Володимир не зміг чекати так довго. Весь минулий тиждень Девід святкував перемогу, але в найближчі кілька днів ми поговоримо і приймемо рішення. Думаю, не варто навіть говорити, що любителям боксу не доведеться довго чекати цього бою. Днями ми вирішимо, в якому напрямку рухатися Девіду. Якщо вибір буде зроблено на користь Кличка, я подзвоню Шеллі Фінкелю. У будь-якому випадку, знайти нас неважко", - заявив Бут в інтерв\'ю британському виданню Sky Sports.

Крім того, Бут вважає, що було б правильно братам визначити в поєдинку між собою найсильнішого, який і буде гідний вийти проти Девіда в об\'єднавчому двобою, повідомляє newsru.ua.

"Коли ми в останній раз вели переговори з братами Кличко, вони стосувалися Віталія, оскільки ми вважаємо WBC і WBA двома головними титулами. На нашу думку, Віталію належить найбільш значимий пояс. Але з цього фантастичного відео ясно, що Володимир хоче бою сильніше. Забавно, що Володимир каже "від імені шанувальників боксу". Може заради шанувальників боксу йому слід з\'ясувати з братом, хто ж з них є чемпіоном світу? Можливо, їм варто спочатку провести бій один з одним. Мені все одно, як це буде виглядати - хай навіть вони б\'ються у себе на задньому дворі, а мама виступає в якості рефері, але тільки нехай вирішать, хто з них сильніший. Переможець потім може зустрітися з Девідом. Якщо ж вони не хочуть битися один з одним, може один з братів просто віддасть свій пояс іншому, щоб Девід міг об\'єднати титули одним ударом?".