Суперник Віталія Кличка 31-річний поляк Альберт Сосновський розповів, як іде підготовка до бою з українцем.

"Зараз ми завершуємо період фізичної підготовки. Залишилось лише два тижні занять. Намагаюся викладатися на повну, тому що майбутній бій буде найважливішим у моїй кар\'єрі. Сподіваюся, наполеглива робота принесе мені позитивний результат, і 29 травня я зможу боксувати в гарному темпі. 

Перед тим як приїхати до Варшави, я тренувався у місті Закопане. Там ми з моїм тренером Федором Лапіним більше уваги приділяли виробленню витривалості і тактиці. Тренувальний табір у Закопане просто чудовий. Мене там гарно прийняли, і я швидко пристосувався до нової обстановки. 

Цього тижня я тренувався один раз на день. Скоро почну займатися по два рази. Поступово у тренуваннях я збільшу кількість боксу та вправ на техніку. Потім маю намір на три тижні переїхати до Вісли, де проведу спаринги. Суперники будуть схожі на Віталія Кличка за зростом і вагою. Так що я зможу вже зараз перевірити свою здатність боксувати проти високого бійця ", - цитує Сосновського BoxingScene. 

Нагадаємо, що поєдинок Кличко - Сосновський пройде 29 травня на німецькому стадіоні Veltins-arena в Гельзенкірхені, повідомляє Кореспондент.