Об\'єднавчий поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між володарем чемпіонських титулів за версією IBF і WBO українцем Володимиром Кличком і власником чемпіонського пояса за версією WBA британцем Девідом Хеєм може відбутися вже восени цього року в Лондоні. 

За словами Кличка-молодшого, і IBF, за версією якої прийшла черга українцю захищати титул, і WBA дозволили своїм чемпіонам провести об\'єднувальний поєдинок, тому що він має пріоритет перед звичайним захистом титулу. У контракті обов\'язково буде прописаний матч-реванш, причому для кожної зі сторін. Крім того, для Хея будуть зроблені фінансово вигідні умови. 

Таким чином, у Володимира відпадає необхідність проводити обов\'язковий захист проти Олександра Повєткіна, а у Хея більше немає видимих причин, щоб відмовитися від бою з українцем. 

"IBF дала нам ще деякий час на переговори з Хеєм. Конкурс заявок на бій з Повєткіним може бути оголошено тільки після того, як проясниться з Хеєм. У нас є пара тижнів, щоб домовитися з британцем. Або не домовитися, повідомляє newsru.ua.

Об\'єднавчий поєдинок завжди є пріоритетом для будь-якої з боксерських версій. Це прописано в їхніх правилах. Мені дали "зелене світло". Так само, як і Хею. Британець може проводити вільний захист титулу WBA. На цей раз Хею нічого не заважає зустрітися зі мною", - цитує Володимира sport.segodnya.ua.