Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO Володимир Кличко проведе захист свого титулу в поєдинку проти росіянина Олександра Повєткіна 11 вересня. Місце зустрічі суперників - "Commerzbank-Arena" у Франкфурті, що вміщує 54 тисячі глядачів. Про це повідомляє офіційний сайт братів Кличків.

О.Повєткін очолює рейтинг IBF і є офіційним претендентом на звання чемпіона світу у цій версії. 30-річного росіянина тренує Тедді Атлас, який у свій час готував Майка Тайсона і Міхаеля Мурера. Непереможний Олександр "Білий лев" Повєткін на профірингу провів 19 боїв, в яких отримав 19 перемог, з них 14 - нокаутом. 

"Я довго чекав нашої з Кличком зустрічі. І цей шанс я не пропущу. Зараз я перебуваю у найкращій формі, мене готують 10 спарринг-партнерів. Я наполегливо тренуюся, щоб стати чемпіоном", - сказав претендент. 

"Повєткін дуже сильний противник, і так само, як і я, він є олімпійським чемпіоном. Це буде жорсткий бій. Я вже двічі проводив свої поєдинки у Франкфурті, і вигравав у них. Впевнений, що і цього разу я збережу свій титул", - відповів чемпіон, повідомляє news.liga.net.