У Бриджтауні (Барбадос) завершилися бої четвертого дня чемпіонату світу з боксу серед жінок. На ринг вийшли три українки. Тетяна Коб з волинського міста Ковель (вагова категорія до 51 кг) здобула дострокову перемогу над Чаріфі Назіха з Алжиру і пробилася в 1/8 фіналу, де завтра зустрінеться із Стойкою Петровою з Болгарії, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на Міжнародну асоціацію любительського боксу (AIBA).

Не змогла подолати перший круг змагань Наталя Бирюк з Миколаєва (57 кг), поступившись представниці Бразилії Таїні Кардосо (5:9). Також по очках програла Інна Шевченко з Дніпропетровська (81 кг), суперницею якої була полька Лідія Марія Фідура (6:9).

Сьогодні поєдинки проведуть чотири українки. Олександра Сидоренко з Вінниці (60 кг) і харків'янка Лілія Дурнєва (75 кг) зустрінуться з росіянками відповідно Анастасією Бєляковою і Інною Сагайдаковською, Світлана Тертична (64 кг) з Хмельницького вийде в ринг проти Сук Йонг Рі з КНДР, а Марія Бадуліна з Київщини (69 кг) протистоятиме китаянці Тін Тін Ян.

Імена переможців і призерів чемпіонату світу стануть відомі 18 вересня.