Екс-чемпіон світу у важкій вазі Евандер Холіфілд заявив, що його колишній суперник Майк Тайсон більше не хоче повертатися на ринг, і їх третій поєдинок, незважаючи на чутки, вже ніколи не відбудеться.

За словами Холіфілда, американський промоутер Дон Кінг намагається організувати цей бій, але навіть йому буде не під силу переконати Тайсона.

"Дон думає, що він може вмовити Майка на це, - цитує Холіфілда The Sun, - але Майк не повернеться на ринг лише заради грошей. Його серце більше не належить боксу, і потрібно багато мужності, щоб відмовитися від $ 35 млн. Вони розмовляли ще про один бій, і сказали, що кожен з нас може отримати таку суму. Необхідні мужність і характер, щоб відмовитися від такої пропозиції. Я завжди буду поважати його за це ".

Зазначимо, що судячи з недавніх інтерв\'ю, в житті Тайсона відбулося багато позитивних змін, і він цілком задоволений своїм нинішнім життям. Він скинув зайву вагу завдяки тому, що став вегетаріанцем, знайшов нових друзів, цікавиться давньою історією,  переважно, біографіями історичних діячів, і разом зі своєю нинішньою дружиною Лакіхою Спайсер чекає поповнення в сімействі.

Тайсон уже кидав виклик Холіфілду, але було це вже два з половиною роки тому. А 47-річний Холіфілд все ще продовжує свої виступи, уклавши, наприклад, на настил рингу Франсуа Боту у квітні нинішнього року.

За матеріалами: allboxing.ru