Шеннон Бріггс в черговий раз підігрів інтерес до свого двобою проти Віталія Кличка, повідомивши, що може нокаутувати українця за 10 секунд.

"Основні дві переваги, що в мене є - це вміння нокаутувати і досвід. Це ключові фактори для мене. Крім того, подивіться на наші габарити - вони теж відіграють важливу роль" - міркує Шеннон.

Не оминув стороною цього разу американець і попередніх суперників Кличка: "Кріс Арреола - жорсткий хлопець, але не дуже обдарований фізично, щоб не бути боксерською грушею для Кличка. Сем Пітер - те ж саме. Кевін Джонсон був талановитою дитиною з класною лівою рукою, але він не нокаутер. Сосновський? Ні неповаги до нього, не розумію як він отримав титульний бій? Ось і все - це ті бійці, що билися з Віталієм після його повернення ", - заявив Бріггс.

"Я відчуваю, що є кращим бійцем у світі і моє тіло зараз здатне на багато. Я відчуваю себе дуже добре і кажу це від щирого серця. Бій не буде легкою прогулянкою, але я можу нокаутувати Кличка за десять секунд, а можу пройти з ним всі 12 раундів. Я нокаутер, тому постараюся зробити один точний удар" - повідомив Бріггс.

Нагадаємо, що зустріч за титул WBC в суперважкій вазі відбудеться 16-го жовтня в німецькому Гамбурзі. Бріггс є останнім американським боксером суперважкого дивізіону, який носив титул чемпіона - пояс WBO він отримав після нокауту Сергія Ляховича у листопаді 2006-го року. Раніше Бріггс вже обіцяв, що позбавить світовий бокс від Віталія Кличка і "його кунг-фу стилю спритного восьминога".

За матеріалами: boxingscene.com.