БріггсЗа три дні до свого бою Віталій Кличко та Шеннон Бріггс у Гамбурзі провели відкрите тренування.

 

На відміну, від своєї агресивної поведінки під час останньої прес-конференції, на тренуванні Бріггс був у доброму гуморі і, традиційно для себе жартував, корчив міни, намагався жартома завадити Кличкові розпочати його тренування перед об'єктивами теле та фото камер. Словом, своє тренування проводив у притаманній йому клоунській манері.

Та як тільки Бріггс побачив у залі Володимира Кличка одразу посерйознішав і вигукнув до нього: "Готуйся, ти будеш наступним. Після твого брата, я поб'ю і тебе". А в інтерв'ю журналістам заявив, що знаходить зараз в ідеальній формі і впевнений у своїй перемозі над Кличком-старшим.

"Мені все одно, як і коли побити Кличка. Якщо Кличко розумний, то поєдинок для нього закінчиться нокаутом в першому раунді, якщо ні, то я битиму його всі 12 раундів", - заявив Бріггс.

 

Віталій Кличко теж тренувався у доброму гуморі, але запевнив, що під час бою все буде серйозно. "Це ми тут жартуємо і сміємося, а в суботу на ринзі все буде дуже серйозно. Бріггса не можна недооцінювати, він сильний суперник, але переможу у нашому протистоянні я", - як завжди виважено, зазначив Віталій.

Його ж брат Володимир виклик від Бріггса не прийняв, вважаючи, що після двобою з Віталієм Бріггс більше не вийде на ринг: "Після суботнього бою ти вже не зможеш ні з ким битися", - відповів Бріггсові Кличко-молодший.

Відкритого тренування Віталія Кличка

 

 

 

 

 

Відкрите тренування Шеннона Бріггса