Обстеження Шеннона Бріггса після бою показало, що у мужнього американця в двох місцях зламана лицьова кістка - під правим оком і над лівим. Крім того, лікарі діагностували пошкодження зв'язок правої руки.

Бріггс був поміщений до реанімації, його стан викликав серйозні побоювання. Віталій після бою навіть не відразу прийшов на вечірку - допомагав знайти суперникові кращих нейрохірургів.

Лікар у рингу розповів, що за правилами WBC, він не міг втручатися, поки рефері не запитає думки. "Цього не сталося, хоча я б зупинив бій після десятого раунду" - говорить лікар.

Нагадаємо, бій Кличка і Бріггса тривав усі дванадцять раундів, а Віталій свою 41-ту
перемогу здобув тільки за очками. Це при тому що обидва спортсмени занесені до Книги Гіннесса: Віталій - за найбільший відсоток перемог нокаутом, Бріггс - за найбільшу кількість нокаутів в першому раунді.

Відзначимо, що Віталій вдруге за три останніх бою не може нокаутувати свого суперника. Так було рік тому з Кевіном Джонсоном. Сам Кличко говорить, що "порох ще сухий". Хоча, можливо, його удари втратили колишню міць.

Але може бути і інше пояснення: українець спеціально затягує бій на догоду телепартнерах, а потім на нокаут не вистачає часу і сил. При цьому форма 39-річного українця все одно вражає.

За матеріалами: "Сегодня-Спорт".