За повідомленням британського видання The Guardian між екс-чемпіонами світу з боксу Роєм Джонсоном-молодшим і Евандером Холліфілдом почалися переговори про можливий бій між ними.

Це стало можливим після того, як на пропозицію команди Джонса провести бій з Девідом Хеєм, менеджери британця відповіли відмовою. Мовляв бій з цим "дідусем" нікому не цікавий.

Спроба організувати бій між Холіфілдом і Джонсом уже була.

Кілька років тому переговори велися, але їх логічному завершенню завадило самолюбство обох боксерів. У підсумку, Евандер Холіфілд відмовився від бою, оскільки вважав себе головною зі сторін, з чим Рой Джонс категорично не погоджувався.

Але на цей раз переговори можуть завершитися підписанням контракту, адже обставини, в яких опинилися зараз обидва боксери цьому сприяють. Кожен з них програв два з трьох своїх останніх поєдинків.

Крім усього іншого, цей поєдинок може виявитися одним з найбільш "вікових" у сучасній історії боксу, оскільки сумарний вік обох боксерів на момент двобою може скласти 90 років.

Рой Джонс-молодший і Евандер Холіфілд - одні з найтитулованіших боксерів-професіоналів в історії. Джонс відомий тим, що був чемпіоном світу у чотирьох вагових категоріях.

Холіфілд ставав чемпіоном у двох вагових категоріях. Але головним його досягненням є те, що він єдиний в історії професійного боксу чотириразовий чемпіон світу у важкій вазі.

 

За матеріалами: AllBoxing.Ru.