Американські вчені вважають, що аромат їжі під час її приготування може стати причиною набору зайвої ваги.
Вчені провели дослідження, в якому спостерігали за групою добровольців. Виявилося, що найбільш небезпечні і призводять до набору зайвої ваги запахи смаженої картоплі, піци, стейків, гамбургерів, а також продуктів, що розігріваються у фритюрниці. Найбільш чутливими до запахів виявилися жінки і діти, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Медичну інформаційну мережу.
За словами експертів, регулярний і частий вплив ароматів протягом тривалого часу може стати в результаті причиною набору 3-4 зайвих кілограмів за місяць.
Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter
Коментар буде опубліковано після модерації
Коментарі
коментарів немає