Українець готовий битися де завгодно, але за 50% від призового фонду.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заявив про готовність підписати контракт на поєдинок з Девідом Хеєм.

Однак головною умовою має бути розподіл гонорару порівну між боксерами.

"Досить розмов. Я готовий підписати контракт у будь-який час, давайте влаштуємо поєдинок навесні. Ніяких більш виправдань. Він занадто багато говорить, він великий базіка, але питання в тому, чи дійсно він хороший боєць? Він чемпіон світу за балачками. Давайте влаштуємо бій ", - заявив Кличко-старший.

Сам Хей після перемоги нокаутом над Одлі Харрісоном заявив, що тепер на черзі брати Клички, однак наполягає на тому, щоб отримати 100% доходів від продажів телетрансляцій у Великобританії і віддати суперникам таку ж частку від продажів у Німеччині.

Але Кличка наполягають на тому, щоб доходи розподілилися в співвідношенні 50% на 50%. Тоді українській стороні буде все одно, де проводити бій. "Давай битися в США. Я маю дуже гарну пропозицію від Madison Square Garden. Я готовий битися також у Німеччині чи Великобританії", - додав Віталій Кличко.

Тим часом колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс заявив, що його співвітчизник здатний перемогти українських братів-чемпіонів.

"Зараз брати Клички - кращі суперважковаговики в світі - однак до того часу, поки Девід Хей не битиметься з ними. Він має все необхідне для перемоги над будь-яким з них. Тим паче, що вони не такі вже непереможні. Обидва мають слабкі місця в обороні, і для перемоги Хею може знадобитися всього один потужний удар. Він ним володіє, він дуже швидкий і здатний нокаутувати суперника", - зазначив він.

Леннокс Льюїс порадив братам Кличкам забути про свої претензії на телевізійні доходи у Великобританії і сісти за стіл переговорів. "Люди втомилися від цих братів, які обирають собі в суперники старих, товстих боксерів, які навіть не заслуговують бути на рингу з ними", - додав англієць.