Чемпіон світу WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко негативно висловився на адресу претендента на його титули британця Дерека Чісори, пригадавши тому судові процеси.

"Я не б'ю жінок, на відміну від Чісори, а надаю їм право нести на ринг мій пояс. Той, хто б'є жінок - невдаха. Боксувати потрібно на рингу. Я покажу Чісорі дорогу додому без титулу", - заявив Кличко на фінальній прес-конференції.

Місяць тому Лондонський суд визнав Чісору винним у побитті дівчини і засудив його до 12 тижнів тюремного ув'язнення з відстрочкою виконання вироку на два роки.

У той же час, Кличко назвав свого майбутнього суперника "надзвичайно здатним" в спортивному плані. "Чісора, як він сам про себе говорить, бунтар. Він навіть краще Девіда Хея. Я спочатку навіть трохи злякався і одразу втік тренуватися. Але тепер я повністю готовий до бою. Дуже радий тому, що в суботу Чісора зустрінеться з моїми кулаками", - додав українець.

Дерек Чісора у боргу не залишився: "Коли ви 11 грудня прийдете на арену, навіть якщо ви зараз мене ненавидите, ви полюбите мене. Я дам вам те, що потрібно. Я врятую бокс від цих хлопців".

Днями Чісора пообіцяв забрати у Володимира Кличка все, що він має, включно і його дівчину Хейден Панеттьєрі: "Після того як вона побачить мене у справі, вона, можливо, залишить його заради мене".

Бій між Володимиром Кличком і Дереком Чісорою відбудеться 11 грудня в німецькому Мангеймі на SAP Arena. Пряма трансляція поєдинку - на телеканалі Інтер починаючи з 23:30.

 

За матеріалами: AllBoxing.Ru