Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA британець Девід Хей обіцяє перевіряти на міцність щелепу Володимира Кличка.

І це буде тривати доти, поки українець не почне згадувати свої поразки нокаутом від південноафриканця Коррі Сандерса і американця Леймона Брюстера.

"Як тільки я постійно почну влучати йому в щелепу, може бути не з першого разу і не з другого, але він потроху почне згадувати бої з Сандерсом і Брюстером, де він був жорстоко нокаутований, де він повзав по рингу на колінах", - заявив Хей.

За його словами, перемогти Кличка є складною задачею, проте він знайде спосіб впоратися з нею. "Моєю філософією завжди була швидкість. Швидкість - це ключ. У мене великий план на бій, якщо ти будеш сфокусований, то впораєшся із завданням. Не думаю, що різниця в зрості і вазі буде великим фактором у бою з Володимиром. І знову люди списують мене з рахунків, говорячи, що я занадто малий, і раз по раз я доводжу, що чудовий маленький боксер поб'є гарного великого боксера", - додав британець.

Бій між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм відбудеться 25 червня або 2 липня. Місце проведення поєдинку ще обговорюється. Призовий фонд бою становитиме $80 млн.

За матеріалами: tochka.net, AllBoxing.Ru.