В одному з житлових кварталів Харкова місцевий мешканець побив дівчину на очах у свідків.

Відео інциденту очевидці виклали у мережу.

На кадрах видно, як юнак підбігає до дівчини та починає щосили лупцювати її по голові. У відповідь потерпіла намагалась захистити обличчя руками, але сила ударів нападника змусила її схилитися.

Навіть коли дівчина сіла на землю, сховавши голову, зловмисник не вгавав і продовжував бити жертву по голові й тулубу. А потім вдарив з розмаху ногою в обличчя і потягнув її за волосся.

Свідками події стала група підлітків. Однак молодику опору не чинили, а пасивно спостерігали за побиттям дівчини.

Згодом в мережі з’явилось відео з начебто каяттям хлопця. Автори ролика стверджують, що той таке вчиняв і з іншими дівчатами: «Вибачайся перед дівчатами. Кого ти ще образив? На*уя? Вибачайся перед усіма! Та ти всіх пи*див дівчат. Усіх!»

«Вибач мені, будь ласка, теж за те, що я тобі… зламав ніс, так. Більше таке не повториться», – повторює зловмисник за словами дівчини, перед якою начебто просить вибачення.

У МВС відреагували на побиття дівчини неповнолітнім

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко відреагував на моторошний інцидент у Харкові, де неповнолітній хлопець відгамселив дівчину. 11 червня кривдник напав на неповнолітню подругу та бив її ногами.

Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що нелюду лише 16 років. Він, швидше за все, вирішив самоствердитися за допомогою жорстокого побиття дівчаток.

Заступник міністра внутрішніх справ розповів, що нелюд вже просив вибачення перед постраждалою дівчиною, але на цьому історія не завершиться.

"16-річна мразь в Харкові вирішила самостверджуватися. Спочатку його зловили однолітки й змусили, стоячи на колінах, вибачатися перед побитими ними дівчатами.А тепер ще доведеться відповісти й перед законом та отримати судимість", – заявив Геращенко.

Він обурився не лише жорстокістю підлітка, але й байдужістю однолітків дівчини, які спокійно спостерігали за тим, як її б'ють.

Наголосимо, що група "друзів" дівчини навіть не спробували заступитися за неї. Єдиний, кому було не байдуже на страждання постраждалої, це – маленька собака, яка лаяла на кривдника.

Геращенко додав, що слідчі поліції, прокурор і суд розслідуватимуть справу.