Емануель Стюард, тренер чемпіона WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі Володимира Кличка, зізнався в тому, що він незадоволений через розмірений і обережний стиль боксування свого підопічного.

"Найбільше мене засмучує те, що у нього величезний талант, і я знаю, на що він здатний. Але для нього це як шахова партія. Я думав, що Леннокс Льюїс був поганий, але Володимир перевершив його в умінні занадто довго думати на рингу", - заявив Стюард.

При цьому наставник українця вважає британця Леннокса Льюїса, якого він раніше тренував, більш сильним боксером, ніж Кличко.

"Проблема Володимира в тому, що він не робить справу до кінця, - сказав тренер. - Різниця між ним і Ленноксом в тому, що Льюїс робив усе те, над чим він працював на тренуваннях, а Володимир фактично стримується. Насправді він більш талановитий, ніж будь-який інший суперважковаговик, але Леннокс був найкращим боксером, з яким я працював, тому що він робив те, що було необхідно".

Тим не менш тренер Кличка розраховує на те, що негативні емоції на адресу британця Девіда Хея зроблять Володимира набагато агресивнішим у поєдинку 2 липня в Гамбурзі.

"Думаю, що в цьому бою буде багато емоцій. Володимир дуже незадоволений Девідом, і ці емоції проявляться в бою, що зробить Володимира набагато більш агресивним, ніж раніше. Гадаю, перші декілька раундів будуть дуже вибуховими. Але я вважаю, що Володимир нокаутує Хея за чотири раунди", - повідомив Стюард.

Бій між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм відбудеться 2 липня в Гамбурзі. Боксери вже провели дві спільні прес-конференції. На першій британець назвав українця шахраєм, а на другий порадив Кличку зробити трансплантацію підборіддя, на що Володимир відповів, що йому просто шкода Хея.

Поєдинок міг пройти навіть у Києві, на стадіоні "Динамо", але Хей відмовився їхати в Україну, адже в Гамбург збирається близько 7 тис. його вболівальників.

Тренування проводить не тільки Кличко, але і британець. При цьому Хей бере в спаринги боксерів, як копії схожі на Володимира.

 

За матеріалами: AllBoxing.Ru.