Кабачки особливо впливають на людський організм своєю низькою
калорійністю і корисною дією. Вони складаються на дев`яносто відсотків з
води. Окрім води в них міститься цукор, важливі органічні кислоти,
клітковина, мінеральні солі, вітаміни, каротин.
Кабачки широко застосовуються в дієтології і лікувальному харчуванні. Людям з зайвою вагою рекомендують приймати в їжу кабачкові страви. Їх можна їсти скільки душі завгодно і не поправлятися. Кабачки можна їсти варені, тушковані, свіжі.
Кабачки виводять жовч, сіль важких металів, рідину і холестерин з організму. Це робить позитивний вплив на серцево–судинну систему, на хворих, які страждають недокрів`ям, цукровим діабетом, алергією і гастритами.
М`якоть кабачків добре абсорбує токсини і холестерин, очищаючи організм. Ці овочі украй корисні літнім людям, покращуючи їх стан. Протистоять розвитку атеросклерозу. Різноманітні рецепти, пов`язані з кабачками, застосовуються в народній медицині.
ivona.bigmir.net
Коментарі
коментарів немає