38-річна російська актриса, ведуча і кулінар Юлія Висоцька зізналася, що краде рецепти.

«Вони (рецепти — ред.) звідусіль беруться. Я краду безбожно. Тобто я приходжу в ресторан, я пробую, я йду додому і втілюю. Я не дбаю про те, що в мене не ті горіхи, які повинні бути, або сир у мене трошечки інший. Можна в літаку з’їсти що-небудь таке, що тобі сподобатися, і ти вдома це повториш. От і все», — розповіла Юлія Висоцька в гостях у Олександра Ткаченка в програмі Ткаченко.ua.

Вона також зізналася, що серйозно почала займатися приготуванням їжі після весілля з російським режисером Андрієм Кончаловським.

«Поки у нас був період залицянь, це тривало напевно рік, по ресторанам ходили безкінечно... Потім коли я завагітніла, якось почалося таке життя. Виявляється це правда, що жінці хочеться вити гніздо. Виявляється, що ці інстинкти, ця мудра природа ... Просто я отримувала неймовірний кайф від того, що я їхала в магазин, вибирала продукти, приїжджала, придумувала, що я буду робити, відкривала якісь книжки чи щось таке складала. Потім до нас стали ходити друзі. Спочатку просто на вечері святкові, а потім за столом менше восьми людей у нас не було... Але я іноді тупала ногою і говорила, хочу в ресторан, набридли», — сміється Юлія Висоцька.

З літа 2011 року Юлія Висоцька — господиня московського ресторану «Ёрник» і ведуча кулінарного проекту «Пекельна кухня» на українському телеканалі «1+1».

Джерело: Gazeta.ua