Співачка та зірка серіалу «Школа» Анна Трінчер, яка приголомшила відвертим образом на цьогорічній церемонії YUNA, повідомила, що зробила нове тату пов’язане з Позитивом.

Читайте також: Томна Даша Астаф'єва в корсетній сукні влаштувала пристрасний фотосет

Так, зірка у програмі «Світське життя» повідомила, що постійно вдосконалює своє тіло та зовнішність, оскільки має комплекси, пише ТСН.

«У мене постійно є комплекси, я постійно над ними працюю. Я не пам’ятаю себе, коли я не худла. Зараз я хочу збільшити груди», – зауважила Анна.

Примітно, що попри те, що Анні тільки 19 років, вона вже вдавалася до змін зовнішності. Вона не так давно робила ін’єкції і збільшувала губи, що не оцінила її бабуся, а також зробила та продемонструвала нове тату.

«Зараз я почуваюся набагато впевненіше. Ще я зробила тату на честь прем’єри пісні Kiss, в кліпі на яку знявся Позитив. Тату нагадує силуети з кліпу мене і Позитива», – зазначила зірка.

Читайте також: Андрій Данилко вперше зізнався, що у нього за хвороба

Така відвертість дівчини заінтригувала її можливими стосунками з Позитивом, який наразі

Позитив зізнався, чи закрутив новий роман після розлучення з дружиною
вільний після розлучення з дружиною. На запитання Катерини, чи є між ними романтичні стосунки, Анна не дала чіткої відповіді, заявивши, що на такі запитання має відповідати чоловік. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook