Санепідемстанція влаштовує облави в Ковелі на стихійних торговців молочними продуктами з Білорусі — тих, у кого немає відповідних сертифікатів якості на товар, штрафують і конфіскують харчі. Сертифікати якості надаються безпосереднім постачальником продукції. А їх вони отримують, в свою чергу, пройшовши тривалу і затратну процедуру в Торговій промисловій палаті України. Логічно, що даних сертифікатів немає на молочну продукцію виробництва Білорусі.
На стихійних ринках міста залізничників білоруське масло без усіляких документів продають за 12 гривень. Що утричі дешевше за сертифіковане масло в магазинах і ринках міста. Порівняймо масло нашого українського виробництва з маслом білоруським. Термін придатності українського масла — до 75 днів, смакові якості — штучні, на язиці лишається мучний присмак, так зване масло не твердіє в холодильнику — це свідчення додавання штучних стабілізаторів.
Тепер перевіряємо білоруське «Крестьянське»: полежавши в холодильнику, воно кришиться тоненькими скибками, що свідчить про його натуральність. Смак — справжній, ніби з-під корови. Чому наші виробники щедро додають в українську молокопродукцію пальмову олію, що викликає утворення онкоклітин, розвиток безпліддя, та різні згущувачі з Е-шками, до попереднього списку в дужках додайте гастрити, алергії, отруєння та ерозії?
Інше питання — умови продажу даного товару: на газеті, на асфальті, перевернутих ящиках, сумках, або просто в руках — біля входу на залізничний вокзал, цілим проспектом впевнено розмістилися продавці білоруської «контрабанди» — повикладали піраміди зі сметани та згущеного молока.
Важливі також способи перевезення даного товару, адже дозволено вивозити з Республіки Білорусь тільки по 3 штуки кожного виду продукції. Хоча вивозять продукцію власними автомобілями (легше заховати більше норми), а якщо їхати поїздом (набагато дешевше виходить проїзд), то в жіночі шт
У Ковелі санстанція влаштувала облави на білоруські молочні продукти
субота, 17.12.11 10:42Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter
Коментар буде опубліковано після модерації
Коментарі
коментарів немає