Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк очолив регіональну дегустаційну комісію. Таку інформацію повідомила Тетяна Єрко, керівник ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» на нараді з питань ситуації на ринку хлібопродуктів 1 лютого у стінах Волинської ОДА, - повідомляє "Під прицілом".

"Створено регіональну дегустаційну комісію. Головою її є Віталій Карпюк. - повідомила директор ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». - 2011 року в дегустаційну комісію подано 82 види хлібобулочної продукції. дуже хорошу продукцію виробляє Нововолинський хлібокомбінат. Також непогано працюють підприємства міста Луцька. Однак більшість районів не подавали жодного виду продукції на дегустаційну комісію".

Також Тетяна Єрко повідомила про те, що підприємства з виробництва хліба мають надати свою продукцію для дослідження на вміст ГМО.

"Тому що у вас має бути на руках протокол", - зазначила вона.

Цікаво, наскільки ж ефективно працює головний волинський дегустатор.