У середу, 21 листопада члени обласної дегустаційної комісії оцінювали органолептичні показники нових видів продукції волинських виробників. Представлено тринадцять нових найменувань хлібобулочної продукції та кондитерських виробів. Про це повідомляється на сайті ДП «Волиньстандартметрологія».
Так, підприємець Федорук О.П. (м.Ковель) розроблено чотири найменування нової продукції, яка вперше виготовляється відповідно до вимог ДСТУ 4587 – пиріжки печені з дріжджового тіста з борошна пшеничного вищого ґатунку, олії соняшникової, дріжджів, цукру та іншої сировини з різними начинками і різноманітної форми.
Приватне підприємство «Голуб» (м.Луцьк) , відоме споживачам регіону та в різних куточках України, як виробник вафельних напівфабрикатів та вафель, постійно працює над розширенням асортименту своєї продукції і цього разу подало для оцінки дев’ять найменувань вафель та тістечок, які пройшли лабораторні дослідження у випробувальному центрі державного підприємства «Волиньстандартметрологія» і підтвердили високу якість продукції.
Члени регіональної дегустаційної комісії високо оцінили продукцію та побажали плідної праці виробникам для задоволення вимог споживачів.





Коментарі
коментарів немає