Вчора, 23 листопада, напередодні матчу ФК "Волині" проти "Миколаєва", на стадіоні "Авангард" вітали переможців чемпіонату УРСР 1989-го року.

Читайте також: Волинянин здобув перемогу на міжнародному турнірі з рукопашного бою (фото)

Ця команда  під керівництвом Віталія Кварцяного 30 років тому здобула першість у Шостій зоні Другої ліги чемпіонату СРСР, яка називалася тоді чемпіонатом Української РСР, – повідомляє Волинська обласна рада.

Символічно, що титул тоді волиняни забезпечили в домашньому матчі проти миколаївського "Суднобудівника" (3:0).

Ювілярів привітала голова обласної ради Ірина Вахович. "Бажаю вам теплоти в серцях та теплоти від рідних, від усіх, хто ввас оточує. Особливі слова вітання хочу сказати тренеру вашої команди Віталію Кварцяному. Це – наш колега, наша гордість. Ми горді тим, що граємо разом в одній команді. Нинішньому складу ФК "Волинь" бажаю тільки перемог та виходу до Прем'єрліги. Нехай цей прекрасний стадіон послужить ще й для прийому таких поважних гостей як "Динамо" та "Шахтар", - побажала голова облради.

Теплі слова вітання пролунали і від самого тренера команди-переможниці, депутата облради Віталія Кварцяного. "Ці хлопці, котрі стоять перед нами, тоді, 30 років тому, хотіли прославити весь наш волинський край. Дякую вболівальникам, керівництву міста та обласної ради за підтримку", – сказав Віталій Кварцяний.

Читайте також: Волинянка здобула перемогу у спортивному шоу "Битва міст" (фото)

Спортивний директор ФК "Волинь", депутат облради Валентин Кошельник, вітаючи ветеранів клубу, запевнив їх, що нинішнє покоління команди поважає і цінує своїх великих попередників. "Завжди раді бачити вас і чекаємо на цьому стадіоні", – сказав пан Кошельник.

Усім колишнім футболістам та фахівцям, які працювали з ними, було вручено Почесні грамоти Волинської обласної ради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook