Чи не кожен лучанин чув словосполучення «Луцьккондитер». Адже протягом багатьох десятиріч луцька кондитерська фабрика радує лучан своєю продукцією. Багато хто з дитинства пам’ятає смак тістечок «Картопля» та «Доміно», цукерок «Пташине молоко» та «Чорнослив в шоколаді», легендарного торта «Жіночі примхи».

Щоб привідкрити завісу таємниці лучанам, ми вирішили з’ясувати завдяки кому сьогодні ми маємо нагоду ласувати продукцією «Луцьккондитер».

Виявляється, щоб отримати «на виході» солоденьку продукцію, потрібно докласти неабияких зусиль, часу та людського ресурсу. Адже, зі слів керівника підприємства, це доволі кропіткий і трудомісткий процес.

Отож, знайомтесь, директор ТОВ «ТД «Луцьккондитер» Ляцевич Олександр Григорович.

Життєве кредо: «Завжди вперед і ні кроку назад!»

Свою трудову діяльність на фабриці розпочав ще в 2007 році. Проте професійний ріст не змусив довго на себе чекати, і за 4 роки плідного трудового шляху у 2011 році Ляцевичу запропонували стати на чолі ТОВ «ТД «Луцьккондитер» - найпотужнішого виробника кондитерських виробів на Волині.

«В першу чергу, Ми - команда, - зазначає директор кондитерської фабрики, - і тільки завдяки дружній та відданій колективній роботі, що спрямована на результат, нам вдається втримувати і розвивати свої позиції на ринку кондитерських виробів України».

Після розмови з директором фабрики кореспонденти «Під прицілом» поцікавились командою професіоналів, яка допомагає йому у роботі.

Завідуюча виробництвом – Менькач Любов Іванівна

Життєве кредо – «Якість. Стабільність. Відданість.»

Кондитер із величезним професійним досвідом. Працює на фабриці понад 30 років. Організовує та контролює усі технологічні процеси, якість, розробку нових та дотримання існуючих рецептур. Очолює виробничий підрозділ фабрики.

«Ми з фабрикою вже давно на «ти» - жартує Любов Іванівна – повне взаєморозуміння».

Також ми розпитали пані Любов про якість продукції «ЛК»:

«У виробництві ми віддаємо перевагу використанню натуральних продуктів. Саме тому більшість продукції бісквітного напрямку, а це торти та тістечка, має відповідний термін зберігання: 4-5 діб».

Завдяки кропіткій роботі підрозділу виробництва на чолі з Любов’ю Іванівною, продукція «Луцьккондитер» неодноразово здобувала перемогу в різноманітних конкурсах з якості. Так, наприклад, неодноразово отримували дипломи та медалі переможця «100 кращих товарів України» торт «Блек форест» та печиво «Еліт Кафе», безліч винагород має торт «Жіночі примхи».

Як зазначила Любов Іванівна, на виробництві працює команда справжніх професіоналів, панує добра та весела атмосфера.

Заступник директора фабрики з маркетингу Веремійчук Петро Олександрович.

Життєве кредо: «Бути новим по суті, а не по формі»

Очолює напрямок з 2012 року. Одним із пріоритетних завдань вважає роботу з кінцевим споживачем продукції фабрики.

«Коли виробник із покупцем у «хороших довірливих стосунках», це позитивно впливає на імідж і темпи розвитку фабрики», - стверджує Петро Веремійчук.

«Також ми систематично проводимо дегустації нашої продукції у магазинах Луцька для того, щоб дізнатись чому саме віддають перевагу наші Покупці, вислухати рекомендації та зауваження», - розповідає заступник директора.

Петро розповів, що наразі йде активна робота зі створення нового інформаційного сайту фабрики, розробляються нові торгівельні марки та види продукції, впроваджуються програми лояльності підприємства для кінцевого споживача та дистриб’юторів.

 Керівник відділу збуту Яковлева Вікторія Миколаївна.

Життєве кредо: «Неможливе - можливо!»

Трудова діяльність на фабриці розпочалась у 2006 році на посаді фінансового менеджера. За ефективну роботу на таких посадах, як «територіальний менеджер», а потім і «регіональний менеджер», Вікторію було обрано керівником відділу збуту.  

«Сьогодні я з повною відповідальністю можу сказати, що, завдяки плідній співпраці з нашими контрагентами, особливо з мережами супермаркетів, таких, як «ПАККО», «Там-Там», «Колібріс», «Сільпо», «Наш Край», «Салют» та з багатьма іншими, торти ТМ «Десерт» від «Луцьккондитер» займають лідируючі позиції з реалізації у Волинській області, та користуються значним попитом за її межами, - зазначає пані Вікторія, - «Менеджерами відділу збуту постійно освоюються нові ринки збуту для нових та існуючих продуктів виробництва «Луцьккондитера».

Менеджер зовнішньоекономічної діяльності (експорт менеджер) Перко Анна Олегівна

Життєве кредо: «Завжди вперед і ти будеш ближче до своєї мети!»

За тривалий час наполегливої роботи на  «Луцьккондитері», що розпочався ще у 2005 році, Анна зуміла налагодити плідну співпрацю з багатьма країнами колишнього СНД. З’явились постійні партнери з Туркменістану, Грузії, Таджикистану, Вірменії, Росії та ін., активно розвивається збут на ринках Молдови, Киргизії та Азербайджану.

«Переважна кількість експортних відвантажень це – цукерки помадної групи, печиво та карамель. Такий вибір спричинено довшим терміном зберігання даних виробів. Результат – свіжий, смачний продукт за межами України, - говорить Анна, - до речі, жоден з партнерів, що були у нас в гостях, не поїхав додому без візитної картки фабрики  - набору цукерок «Луцькі Фірмові» (з посмішкою).

Також підприємство планує збільшити географію збуту за рахунок країн Прибалтики,  Узбекистану, Афганістану, Ізраїлю та країн ЄС.

 Менеджер з постачання – Тиха Тетяна Анатоліївна

Життєве кредо: «Боротись і шукати, знайти і не здаватись»

Розпочала свою кар’єру на «Луцьккондитері» у 2006 році у відділі збуту. Згодом Тетяні доручили очолювати один з найважливіших підрозділів фабрики – постачання.

«Наразі наші партнери, це – перевірені часом та досвідом компанії, які бачать у нас стабільного фінансового партнера. Це дає змогу закуповувати високоякісну сировину гарантованої якості за вигідними цінами та на вигідних умовах» - розповідає Тетяна.

Також, Тетяна зазначила, що вся сировина, яка надходить на фабрику, проходить перевірку на свіжість та якість у спеціальній лабораторії, і тільки після цього відправляється у цех.

Закінчимо нашу розповідь про «Луцьккондитер» словами керівника фабрики Олександра Григоровича Ляцевича:

«Ми прагнемо, аби  працівники були командою однодумців, які працюють над найважливішою для нас справою - створенням Вашого солодкого життя. І , думаю, нам це вдається»