Мешканка села Навіз Рожищенського району Олена Полячук поралася по господарству на власному повір’ї, як неочікувано на жінку скочив бобер, ‒ пише Волинська газета.

Як тварина опинилася біля сільської оселі – невідомо. Однак, господині довелося пережити не лише справжній шок: у тяжкому стані вона втрапила до лікарні зі рваною раною стегна.

З огляду на те, що за кілька хвилин бобер здатен перегризти стовбур дерева, можна уявити, яким страшним виявився укус тварини. Зараз жінка перебуває вдома, однак усе ще продовжує лікування. А бобра у момент нападу вдалося вбити. Ветеринари забрали його на експертизу.

Випадок шокував усе село. Таких історій тут не пам’ятають. Однак те, що бобрів на волинських водоймах розвелося чимало, – очевидно. Як виявилося, тварина може бути небезпечною. 

До речі, за повідомленнями білоруської газети «Вечерний Брест», нещодавно від укусу бобра помер мешканець Бреста. Так трагічно закінчилася спроба сфотографуватися з твариною, яку мисливці побачили біля ставка. Довезти до лікарні постраждалого не вдалося. Він помер від великої втрати крові: бобер перекусив білорусу стегно.