Студенти зі столиці Волині вчора ввечері з’їли найбільшу залікову книжку у світі. Ось тільки була вона не за паперу, а з найсмачнішого тіста та грузинського сиру. Таке собі хачапурі, яке важило шість кілограмів, 15 студентів разом з шеф-кухарем луцького ресторану кавказької кухні готували майже годину. А ось з’їли її набагато швидше!

Ідею створити таку їстівну залікову книжку підкинули самі студенти. Під час минулої сесії один з їхніх товаришів від нервів почав гризти свою „заліковку”. Цей факт так впав в душу творчій молоді, що вона після вдалого складання іспитів приступила до реалізації проекту. Крім підтримки кухаря для цього знадобилося ще й чотири кілограми тіста, три кілограми грузинського сиру сулугуні та 12 яєць.