Віталій Карпюк виказав волинським м’ясопереробникам своє «фе» стосовно якості ковбасних виробів. Про це він повідомив під час наради з заготівельниками м’яса та м’ясопереробниками, - інформує «Під прицілом».
«Вам (м’ясопереробники, - прим.авт) аби побільше заробляти і не платити податків, а про якість виробленої продукції ви і не думаютє. А на волинських ринках і супермаркетах мають бути високоякісні продукти. А наші м'ясоковбасні вироби це дуже гарна, яскрава обгортка, але шкідлива серединка, в якій не тільки м’яса, але й сої мало», - заявив під час наради заступник голови волинської ОДА Віталій Карпюк.
За його словами проблема полягає в безконтрольності ветеринарної служби, міліції та санстанції, які мали б слідкувати за якістю продукції.
Окрім цього, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк попередив м’ясозаготівельників та переробників, аби у роботі вони користувались білими схемами, а про сірі і чорні – взагалі забули.
Коментарі
Ярослава
17.06.2013 17:06:11
А нещодавно пан Карпюк гарно розповідав про ріст поголівя ВРХ. То де ж та хороша ковбаса? І що в ній, коли ні мяса, ні сої там немає? Мабуть, ковбасу волиняни навчилися робити із пакращення партії регіонів, бо воно теж невидиме, як мясо у волинських ковбасах.
місцевий
18.06.2013 16:01:05
Проблема ПОЛЯГАЄ У БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ВЛАДИ, В Т.Ч. ТАКИХ САМИХ ЧИНОВНИКІВ ЯК І КАРПЮК !!! І ТІ САМІ КЕРІВНИКИ МІЛІЦІЇ, САНСТАНЦІЇ ТА ВЕТЕРИНАРНОЇ СЛУЖБИ ПОСТІЙНО БУВАЮТЬ НА НАРАДАХ В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ. ЧОГО ТОДІ ВИСНОВКІВ НІХТО НЕ РОБИТЬ. ПОБАЛАКАЛИ І РОЗІЙШЛИСЯ. ОТ І ВСЯ РОБОТА ВЛАДИ. А КОЛИ ВЛАДЦІ ЛИШЕ СВОЄЮ МОВОЮ "ПОВІТРЯ СТРУШУЮТЬ" - НАЩО ВОНИ ТАКІ ЗДАЛИСЯ. І ЦЕ СТОСУЮТЬСЯ НЕ ТІЛЬКИ КОВБАС, А БІЛЬШОСТІ СФЕР ДІЯЛЬНОСТІ.