Начальник відділу освіти Камінь-Каширської райдержадміністрації Віктор Пась розповів, що його відомство виписувало за бюджетні гроші газети «Тайны» та «Бульвар Гордона». Такі видання, на його думку  розширюють кругозір вчителів, - пишуть «Вісті Каменя».

Під час засідання сесії районної ради депутат Богдан Козік запропонував начальнику відділу освіти Віктору Пасю прокоментувати, інформацію, оприлюднену Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу, стосовно періодики, яку передплачували органи освіти Волинської області у 2012 році, зокрема в нашому районі.   Та дати відповідь, чому за бюджетні кошти райво передплачує жовту пресу на кшалт  "Бульвар Гордона" і "Тайны" та партійну газету регіоналів "Волинь-регіон".

Окрім того, свободівця обурює ще один факт. За його словами, педагогів змушують передплачувати ряд обласних газет.

 Натомість головний освітянин району відповів, що примусу як такого нема. Щодо "Бульвару" і "Тайн", то, на думку, Віктора Пася це потрібно для розширення кругозору вчителів.

"Газети виписувалися в попередні роки такими методами, зараз виписуються... Але вчитель не повинен бути закомплексований тільки у своєму фаховому викладі і все. Я думаю, він повинен пожинати інформацію з різних джерел. А якщо ви так переживаєте за ту жовту пресу - можете спокійно прийти і в нас її почитати." - відповів на запитання депутата Віктор Пась.