М’ясопереробники Волинської області годують волинян неякісним виробами з м’яса, - інформує «Під прицілом».
Про це під час наради з переробниками та заготівельниками м’ясної продукції повідомив заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк.
Своєю чергою, начальник головного управління ветмедицини Волині Богдан Лозинський розповів, що більшість м’ясопереробників на Волині виготовляють ковбасу та інші вироби з м’яса зі шкір свиней та м’яса птиці механічної обвалки.
До речі, м’ясо птиці технічної овбалки, за словами Лозинського, - це своєрідна отрута для організму, оскільки ця сировина – це лише перемелені кістки птиці із залишками м’яса. Така сировина не містить ніяких корисних для організму речовин. Більше того, зберігається таке «м’ясо» недовго. Натомість, м’ясопереробники Волині великими кількостями закупляють таку сировину за кордоном.
Крім того, Віталій Карпюк сказав присутнім на нараді м’ясопереробникам: «Ви робите шкоду волинському виробнику. Після цієї наради ми будемо до вас жорсткіше ставити. Ми донесемо людям інформацію про те, що ваша продукція непотрібна. Де ж те якісне м’ясо візьметься, якщо в ковбасу мелють імпортні шкіри?»
Коментарі
Наташа
05.08.2013 13:41:45
Назви в студію.