Заступник голови волинської ОДА Віталій Карпюк під час наради з керівниками м’ясопереробних підприємств повідомив, що волинські м’ясопереробники нехтують законодавством своєї сфери та виготовляють продукцію з неякісної речовини, - інформує «Під прицілом».

Натомість, заступник губернатора розповів, що лише 5 м’ясопереробних підприємств можуть заслуговувати на довіру волинян. Так, Карпюк вніс до свого списку такі підприємства: «Сосна» (Любешівський район), «Спартак» (Турійський район), «Ковельські ковбаси», «Рачинм’ясо-пром», «Поляна  М» (Ківерцівський район).

За словами Віталія Карпюка, ці 5 підприємств найбільше закупляють у волинян худобу для подальшої переробки у м’ясні вироби. Решта ж виробників м’яса годують волинян виробами з низькоякісної імпортної сировини, зокрема, зі шкір свиней та м’яса птиці механічної обвалки.