В одному з маневицьких кафе споживачам не надавали інформацію про харчову та енергетичну цінність страв, - повідомляє ІА ZIK.
Так, спеціалісти інспекції провели виїзну планову перевірку у суб’єкта господарювання, який працює у сфері ресторанного господарства у селищі Маневичі.
«Під час перевірки встановлено, що у кафе допущено до реалізації продукцію власного виробництва з відсутньою необхідною, доступною, достовірною та своєчасною інформацією про харчову та енергетичну цінність страв», – стверджує Іван Смоленг.
Як з’ясувалося під час перевірки,напівфабрикати «ковбаси домашньої» та рибні напівфабрикати реалізуються без необхідної інформації про дату виготовлення.
За виявлені порушення винну особу притягнули до адміністративної відповідальності та застосували адміністративно-господарську санкцію.
Коментарі
коментарів немає