Мода постійно змінюється, і кожного сезону в тренди виходять нові кольори одягу і аксесуарів. Експерти проаналізували останні тенденції і вирішили розповісти вам, які відтінки стали найбільш модними і цієї осені. І з чим їх краще всього поєднувати.

Читайте також: Як виникають сновидіння та що вони означають: нове дослідження

Бірюза

Першим модним кольором осені 2020 став бірюзовий, також відомий як м'ятний. Цікаво, що цей відтінок на кілька років практично повністю випав з модних трендів. І ось зараз він знову увірвався в списки трендових хітів, пише Апостроф.

Бірюза прекрасно вписується в осінній гардероб, адже вона дуже стильно виглядає у поєднанні з денімом, усіма варіантами нюду та бежу, пудрою, молочним і гірчичним кольорами. І, звичайно ж, не можна помилитися, обираючи комбінацію з бірюзового і білого кольорів, це просто безпрограшний варіант на всі випадки життя.

Стиглий банан

Другий відтінок з нашого модного списку можна сміливо назвати смачним. Тільки погляньте на нього, хіба він не виправдовує свою солодку та приємну назву? Колір "стиглий банан" не тільки виглядає дуже привабливо, тепло і радісно, але і прекрасно вписується в будь−який стиль, від спортивного до ділового.

Також цей тон добре виглядає як в якості колірного акценту, так і як основний відтінок наряду. Найкраще колір поєднується з чорним, білим, сірим і різними варіантами класичного деніму.

Читайте також: "Я більше не можу": Олена Зеленська відверто розповіла про життя з президентом

Марсала

Колір "марсала", він же "винний" − дуже популярний відтінок в осінню пору року. За останні кілька сезонів він трохи "просів" у списках трендів, але в 2020 році знову повернувся і готовий підкорювати світову моду. Цей колір унікальний тим, що виглядає дуже яскравим і помітним, залишаючись при цьому досить скромним і темним.

Особливо сміливо відтінок виглядає в поєднанні з білим і чорним. У такому вбранні ви точно не залишитеся непоміченими. До того ж, марсала підходить як для повсякденного лука, так і для ділового строгого образу.

Неоновий салатовий

Любіть виділятися? Тоді цей колір точно вам підійде. Відтінок, який так полюбили світові селебріті, від Біллі Айлиш до Ріанни, можна використовувати як основний, або ж додавати до наряду в якості яскравого акценту.

І не варто думати, що такі кольори може використовувати тільки молодь. У комбінації з класичним тренчем або піджаком, однотонною спідницею або легкою вітровкою такий відтінок підходить абсолютно для всіх. Найкраще неоновий салатовий поєднується з кольорами хакі, сірим, синім денімом, білим, чорним і нюдом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook