У закладі ресторанного господарства у Володимирі-Волинському головну продукцію зберігали із порушенням температурних норм холодильного обладнання.

Про це IA ZIK повідомив заступник начальника Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Володимир Горішний.

Підлеглі Горішного провели перевірку у ресторані за зверненням споживача. Під час перевірки встановлено, що страви власного виробництва реалізуються клієнтам «без необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про харчову та енергетичну цінність, що позбавляє споживача свідомого і компетентного вибору продукції».

«Готова продукція, зберігається із порушенням температурних умов без холодильного обладнання, що може привести до її псування», – стверджує чиновник.

А під час контрольної перевірки виявили, що відвідувачів у ресторації ще й обраховують.

«Приписом, який є невід’ємною частиною до акта перевірки, господарюючого суб’єкта зобов’язано усунути зазначені недоліки. Припис інспекції виконаний», – додав Володимир Горішний.

За виявлені порушення винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності. До господарюючого суб’єкта застосовано адміністративно-господарську санкцію