Нещодавно на Володимир-Волинському хлібозаводі встановили нове обладнання європейського виробництва. Модернізація коштувала майже 60 тисяч євро. З проблемами і перспективами підприємства ознайомився заступник облдержадміністрації Віталій Карпюк. Про це інформує ВОДТРК
Володимир-Волинський хлібозавод забезпечує смачною продукцією жителів району вже сімдесят років. Це підприємство – єдиний виробник соціальних сортів хліба. Це є можливим завдяки регіональному резерву зерна. У радянські часи тут щодня випікали 30 тонн продукції. Нині ж ці показники скоротились втричі. Проте, попри жорстку конкуренцію, незмінними залишаються принципи: підвищення якості продукції, розширення асортименту. Взимку реалізація хліба дещо знижується, розповідають на заводі. Серед причин — погодні умови, що вливають на своєчасне постачання. Останніми роками ринок хлібопекарської продукції потерпає й від недобросовісної конкуренції. Щодо технологія виробництва у володимир – волинських хлібопеків, то вона є незмінною. Ні поліпшувачів, ані хімічних розпушувачів тут не застосовують. Саме тому й завоювали повагу краян, продукція користується стабільним попитом. За словами Віталія Карпюка, на Волині немає підстав для зростання ціни на хліб. Цьому сприяє і здешевлення енергоресурсів для хлібопекарів.
Коментарі
коментарів немає