«Чесна влада, справедливість в житті людей, радість дітям, щастя батьків», - це є не цитата, а щось вище, Божественна програма, свідомість людства базується над усім, то є небесна програма, по якій повинне розвиватися людство. Ця програма закладена в природі», - на цьому постійно наголошує волинський провидець, нумеролог та аналітик Феофан Музика, який уже не раз передрікав майбутнє не лише для окремих подій чи осіб, а й для цілої нації. 
Нумеролог із Луцька Феофан Музика, який відомий своїми передбаченнями, розказав чим закінчиться нинішня ситуація в Україні і коли та за яких обставин в нашу державу прийдуть спокій і процвітання. Глибоко віруюча людина, Феофан Сергійович може вирахувати окремі події за допомогою відомих йому математичних формул, однак окремі доленосні для цілої країни знаки приходять до нього згори. Про них аналітик намагається попередити усіх співвітчизників - каже, що в такий спосіб він може вкласти свою дещицю у благо рідної України.
Інформація мені прийшла згори
- 28 лютого я, як і всі українці, почув, що російські війська захопили Крим. Цього дня мені прийшла інформація, - ні голосом, ні уві сні, а просто вона мені прийшла, - зауважує провидець, - що над Україною є Матір Божа, над Україною є Ісус Христос, над Україною є Архістратиг Михаїл. І вони зараз оберігають Україну. Я хочу сказати, що Московський Кремль зараз воює не з Україною, Московський Кремль воює з Матір'ю Божою, з Ісусом Христом і з Архістратигом Михаїлом. Я свідомо називаю не Росію, а Московський Кремль, саме така інформація прийшла до мене, і я її переказую в такому вигляді. Тож Московський Кремль своїми діями почав розвалювати себе, а з України виходить темна енергія, темні сили, - підкреслює цей момент провидець. - Навіть не тільки з України, а темна енергія починає відходити від усього людства. І кров буде ще проливатися, тому що ці темні сили так просто не покинуть Україну. Темні сили, чинять і будуть продовжувати шалений опір. Але світло переможе. З нами не тільки Крим залишиться, в майбутньому до нас приєднають ще багато наших північних і східних братів. Вони прийдуть із жовто-блакитним прапором, і з своїми землями.
Що потрібно, щоб в Україні настав добробут
- Я звертався вже не раз, і звертаюся знову до українців, до Майдану, до усіх патріотичних сил, я звертаюся до Верховної Ради. Треба перевернути прапор, тільки тоді зникне дисгармонія, тільки тоді може настати порядок. Бо треба, щоб Дух Святий був зверху, а гідроген, вода або життя - знизу. Вода - це життя, всі організми у воді, рослини, людина, тварини, все життя - це вода. Якщо перевернемо - стане над Україною позитив, добро, тому що прапор у такому вигляді, як він, не дає позитивного розвитку.
Пояснення мовою чисел
- Я вже вам казав, що 19 січня 2008 року я побачив Божу Матір. 19 січня цього року закінчився 72-ий місяць, 19 лютого закінчився 73-ій місяць, а це є знакове число. До 19-го березня багато змін прийде, це будуть зміни у кращу сторону. Відлік розпочався з 19-го січня 2008-го року. Над Україною буде сходитися позитив, а негативна енергія буде покидати Україну. Мене не цікавлять персоналії конкретно - хто буде, я просто кажу, що негатив уже відійшов з України.
Темними силами Феофан Музика називає попередню владу. Саме ту систему, яка воює проти українського народу. І щоб народ знову не потрапив під вплив негативного керівництва, в першу чергу, як бачить цей процес Феофан Сергійович, сам народ і повинен взяти під контроль.
- Я не раз говорив, що доленосні для нашої держави рішення повинні прийматися у сприятливі для України дні. Треба виходити з ефективності, тому що дні закодовані небесними силами. Такі дні будуть мати свій потенціал. І державотворців треба вибирати тих, які найефективніші для України. Бо люди у нас поки голосують не за такими принципами: обирають тих, хто вміє гарно говорити і добре обіцяти.
На запитання хто все ж таки отримає владу, нумеролог-аналітик відповів так:
- Я вже вам казав, що співвідношення будуть такі - поки що я бачу три людини і підтримка в народі розподіляться 32, 36 і 43 відсотки. Але можуть бути іще кандидати. Вищі небесні сили підтримають ту людину і направлять народ на підтримку, яка започаткує і буде щиро виконувати такий лозунг: «Чесна влада, справедливість в житті людей, радість дітям, щастя батькам». Хто це буде, я поки що говорити не маю права. Моя справа - попередити людей», - наголошує Феофан Музика.


Саме цей знак - два хрести у колі, - головний код, що допомагає провидцю визначати майбутнє навіть на кілька років наперед