Тема схуднення є доволі популярною у будь-яку пору року, але в бажанні позбутись зайвої ваги люди часто роблять однакові помилки. Тому розповідаємо, що не варто робити, щоб схуднути.

Читайте також: Названо найбільш корисні для схуднення овочі з високим вмістом білка

  • Дієти. Поширені дієти, приміром, кефірні, гречані чи кето – це лише удар по нормальній роботі організму, через які уповільнюється метаболізм, починають зриви, переїдання та проблеми зі здоров'ям, пише Максимум.

  • Повне виключення певних продуктів. Приміром, молочної продукції, глютену чи жирів. Таке рішення може прийматись лише за рекомендаціями лікарів, адже в іншому випадку це погіршить самопочуття та може викликати розлади харчової поведінки.

Читайте також: Винайшли новий метод схуднення, який допоможе легко та швидко скинути зайву вагу

  • Очікування миттєвих результатів. Не варто засмучуватись, коли за 2 тижні зміни раціону на вагах немає очікуваного зменшення. Через це люди часто вирішують заїсти такий стрес.

  • Від крайнощів до крайнощівВід голодування до переїдання чи від надмірних тренувань у спортзалі до нічних перекусів – це не нормально для організму. Тому не варто картати себе за шматок шоколадки та бігти зганяти калорії. Краще уникати крайнощів.

  • Низька самооцінка. Будь-який позитивний результат має винагороджуватись, тому треба завжди хвалити себе за роботу над собою.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook