Мережа супермаркетів «Наш край» у Волинській області набралася кредитів у банку, а повернути не може.

Ще у 2011 році «Райфайзен банк Аваль» надає мережі супермаркетів кредитів на суму близько 60 мільйонів гривень. Однак з часом стає відомо, що власник мережі супермаркетів «Наш Край» Віктор Корсак не має змоги виплачувати кредит.

Зважаючи на це, у квітні цього року «Райфайзен банк Аваль» позивається до Луцького міськрайонного суду про стягнення боргу. Суд задовольняє позов і тим самим зобов’язує Віктора Корсака сплатити усю суму боргу.

Однак сам боржник подає апеляційну скаргу до Апеляційного суду Волинської області.

На судове засідання власник мережі супермаркетів «Наш Край» не з'явився, однак його представник повідомив, що саме сьогодні розглядається справа за його участі у Печерському районному суді.

Зрештою колегія суддів Апеляційного суду відхилила позов директора мережі супермаркетів «Наш Край», однак ще під час судового засідання головуюча колегії суддів Тетяна Лівандовська-Кочура запевнила, що у разі задоволення позову Печерським судом, волинська апеляція має право переглянути справу за нововиявленими обставинами.

Крім того, рішенням Апеляційнго суду постановили вирок Луцького міськрайонного суду лишити без змін, і тим самим стягнути з мережі супермаркетів майже 60 мільйонів гривень боргу