Заступник голови Рожищенського районного суду Руслан Хитрик та депутат Волинської обласної ради Сергій Слабенко стали учасниками страшної ДТП у селі Маяки Луцького району.

Очевидці запевняють, що «Toyota» у якій їхали Хитрик та Слабенко мчала на шаленій швидкості приблизно 150 км/год, а обидва чоловіки - і пасажир, і водій були напідпитку.

Заступник голови Рожищенського суду Руслан Хитрик був за кермом сірої «Toyota» і неподалік від ресторанно-готельного комплексу «Колобок» автівка врізалася у чорну «Mitsubishi». У «Mitsubishi» на той момент їхало троє молодих чоловіків, одного з яких в результаті удару викинуло через заднє скло на проїжджу частину.

Очевидці одразу ж викликали швидку та патруль ДАІ і почали надавати потерпілим першу медичну допомогу.

Крім того, свідки події обурені тим фактом, що одразу після ДТП, на їхню думку п'яні винуватці почали тікати з місця аварії, і людям довелося їх ловити та силоміць тримати до приїзду працівників ДАІ.

За словами одного з місцевих жителів, швидка приїхала оперативно, однак автоінспектори прибули аж через 40 хвилин.

Водія «Toyota» Руслана Хитрика одразу ж забрали до наркодиспансеру для проведення експертизи на вміст алкоголю у крові, а потерпілих відправили до лікарні. Подейкують, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди у одного з потерпілих травма хребта.

Згодом заступника голови суду Руслана Хитрика повернули на місце ДТП співробітники ДАІ. Чоловік запевняв усіх, що він тверезий, їхав по трасі зі швидкістю 60 км/год, а депутата Слабенка підібрав дорогою і сьогодні побачив вперше.

«Він собі стояв на зупинці, я навіть не знав хто він такий. Він зупиняв мабуть автобус, але я йому кажу, що я їду в Луцьк і можу його підвезти. Я його бачив перший раз, вже по дорозі він мені сказав, що він Слабенко Сергій Іванович», - взявся запевняти горе-водій.

Зараз на місці автопригоди працює оперативно-слідча група та працівники прокуратури.

Як відомо, суддя Рожищенського районного суду Руслан Хитрик приходиться чоловіком доньки ще одного депутата Волинської обласної ради Анатолія Грицюка. Він одружений з його наймолодшою донькою.