Віталій Кличко технічним нокаутом у дев’ятому раунді переміг Хуана Карлоса Гомеса. Українець, таким чином, захистив свій титул чемпіона світу в супервазі за версією WBC. Кубинець виявився відверто неготовим до такого протистояння, адже його вистачило на перші чотири раунди. Надалі Чорна Пантера кілька разів могла опинитися на підлозі рингу, але протрималася до дев’ятого раунду. Фінальна розв’язка настала після того, як англійський рефері Ян-Джон Люіс зняв з Віталія одне очко за удар головою. Кличко відразу пішов в атаку, відправив кубинця в нокдаун, а після того, як той продовжив поєдинок, добив суперника серією ударів. Суддя вирішив припинити це побиття Чорної Пантери і віддав перемогу нашому боксерові за явної переваги. 

Після бою Віталій Кличко заявив: „Гомес - боксер світового рівня, і він довів це сьогодні. Саме тому я радий, що мені вдалося перемогти такого суперника технічним нокаутом”. Також українець зазначив, що тепер хоче вийти на ринг проти росіянина Миколи Валуєва, який володіє єдиним поясом у надважкій вазі за версією WBA. Тобто, це єдиний титул, яким володіють не брати Клички. 

В свою чергу переможений кубинець зазначив, що зробив усе можливе. „Віталій прагнув нокаутувати мене в першому раунді, але у нього це не вийшло. Він великий чемпіон і провів відмінний бій. Сьогодні я розраховував, що вистою усі 12 раундів. Але, на жаль, не вийшло. Проте, я набув безцінного досвіду. Я люблю бокс і, якщо Віталій захоче знову зустрітися зі мною, не відмовлюся”, - наголосив Хуан Карлос Гомес. До речі, боксерові довелося через ЗМІ вибачатися перед своєю донькою: „Пробач мені, доню! Однокласники, особливо хлопчики, говорили дочці, що Віталій поб’є мене. Я ж обіцяв їй, що такого не станеться, але не дотримав слова. Але моя дівчинка вже велика, їй одинадцять років, і сподіваюся, вона зрозуміє. Адже її батька побив справжній велетень”.