Місто цього надзвичайного дійства – бельгійський Брюгге. Більше десяти провідних компаній країни, що спеціалізуються на виготовлені шоколаду, презентували відвідувачам заходу свою найкращу продукцію. Причому гості фестивалю не тільки спробували, що таке справжній шоколад, а й побачили, як його готують майстри своєї справи. Шоколадники розкрили деякі свої секрети і продемонстрували, як вони комбінують шоколад з іншими інгредієнтами, як, наприклад, кава або алкогольні напої.
І поки дорослі куштували „шоколад з градусами” діти бавилися у справжньому шоколадному селі. Тут для них організатори підготували безліч конкурсів, а також дозволили розфарбувати спеціальних „моделей” фарбами з шоколаду! Ось в такий спосіб Бельгія вкотре нагадала, що справжній шоколад можна скуштувати не тільки у Швейцарії, тим більше, що саме у Брюгге свого часу було створено цукерки-праліне.
Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter
Коментар буде опубліковано після модерації
Коментарі
коментарів немає