Голова Служби безпеки Валентин Наливайченко доповів Президенту України Петру Порошенку про затримання громадянина України Дениса Гордєєва, який підозрюється у вбивстві капітана СБУ Віктора Мандзика, - про це у мережі інформує радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«За словами В.Наливайченка, затримання вбивці нашого колеги було, як і наголошував Президент, справою честі для СБУ і боргом, передусім, перед родиною Віктора». Д.Гордєєва було затримано спеціальною групою контррозвідки СБУ спільно з управлінням СБУ у Закарпатській області в результаті складної і ризикованої спецопрації. У затриманого було вилучено пістолет ТТ та набої до нього - наші хлопці серйозно ризикували!» - зазначає Лубківський.

«Затриманий переховувався від правоохоронців, таємно пересувався територією України і планував виготовити фальшиві документи, щоб виїхати за кордон. Валентин Наливайченко повідомив родину В.Мандзика про затримання його вбивці і ще раз запевнив, що СБУ не залишить рідних героя на самоті з бідою» - йдеться у дописі.