Хочете швидко і безпечно схуднути без дієт, тоді кращим варіантом буде – «внести» в свій щоденний раціон деякі продукти, які прискорять метаболізм.

Читайте також: Дієтологиня роз'яснила, чи можна схуднути без занять спорту

Дієтологи радять їсти 7 простих продуктів щодня, адже вони не тільки корисні, але й допоможуть вам втратити вагу безпечно, передає Е atthis.

Спаржа

Цей продукт є натуральним сечогінним засобом, спаржа також допомагає зменшити здуття живота та інші неприємні відчуття.

Банани

Вони можуть допомогти зменшити затримку води, а також містять стійкий крохмаль, який допомагає живити здорові бактерії в кишечнику.

Буряк

У ньому багато антиоксидантів, які ще називаються беталаіном, який допомагає відновлювати і регенерувати клітини печінки, основного органу детоксикації вашого організму.

Читайте також: Їсти й худнути: експертка назвала топ жироспалювальних продуктів

Авокадо

Вони містять дві олії – линалоол і геранілацетат, які, як було показано, впливають на синдром подразненого кишківника та інші розлади травлення. Авокадо – найбільш корисний у відновленні функції печінки продукт. Дієтологи взагалі стверджують, що авокадо – це єдина їжа, яку потрібно їсти, щоб почуватися ситим.

Грейпфрут

В одному японському дослідженні вчені виявили, що грейпфрут може посилювати дію калорій, що спалюють коричневі жирові клітини, посилюючи розщеплення жиру і знижуючи апетит.

Ківі

Цей фрукт, в якому поєднуються клітковина і жирні кислоти омега-3, він допомагає зміцнити травну систему, зменшуючи запалення і покращуючи здоров'я серця.

Куркума

Згідно з дослідженням, складний куркумін, що міститься в яскраво-помаранчевій індійської спеції куркумі, зменшує закупорку жовчних проток і утворення рубців у печінці, перешкоджаючи хімічним реакціям, які беруть участь у запальному процесі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook