Італійський підприємець з Мілану по імені Лоренцо, який живе і працює в Москві, зі своєю дружиною на тиждень раніше втік з відпочинку з окупованого Російською Федерацією Криму через вкрай низький рівень сервісу, який надається там відпочиваючим.
Про таку новину повідомляє «Преса України».
Лоренцо зі своєю дружиною, які зараз тимчасово живуть і працюють у Москві, за рекомендацією своїх московських друзів зважилися поїхати на відпочинок в Кримський півострів на два тижні, але вже після семи днів вони просто не витримали місцевого рівня сервісу і просто втекли звідти назад в Москву.
«Перше, що помічаєш, подорожуючи по півострову, — це красива природа і відчуття, що ти ходиш по землі, яка просочена історією», - почав свою розповідь «Лєнті.ру» турист з Італії.
Але, по словах Лоренцо, це початкове захоплення швидко пройшло через місцеві кримські реалії: якості автомобільних доріг, і все, що з цим пов'язано.
«Не можу не відзначити особливу манеру водіння місцевих — занадто швидко по серпантину, обгони в самих немислимих місцях, іноді всупереч логіці і почуттю самозбереження. Стан доріг дуже поганий, і під цим я розумію не тільки нерівний асфальт, але і зовсім не асфальтовані ділянки, які зустрічаються дуже часто. Мені здається, що це найголовніше питання, який варто негайно вирішувати», — розповів Лоренцо.
Також він зазначив, що «дуже кидаються в очі гектари неосвоєних земель».
Особливо італійців в Криму здивувала місцева «кримська» кухня.
«Найбільш популярними можна назвати формат «їдальня». Голодним не залишишся, але й особливого задоволення не отримаєш, і навіть в ресторанах, де господарі вклалися в інтер'єр, то все одно побачиш ту ж їдальню, але в красивій тарілці», - розповів свої враження від кухні в Криму італієць.
«Чесно кажучи, насправді я повернувся з відпустки на тиждень раніше, ніж планував. Втік під слушним приводом — мовляв, робота кличе. Тому що той рівень сервісу, який на півострові пропонують сьогодні, швидко стомлює. Місцеві жителі в основному зрозуміли, що треба бути ввічливими з туристами, намагаються застосовувати це на практиці — але поки не усвідомили, як це робити ефективно», — також розповів Лоренцо.
Коментарі
коментарів немає