У Луцьку організували свято обласної Новорічної ялинки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів.

Так, сьогодні, 5 січня новорічний ранок в приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка відвідали десятки дітей, які поринули у світ веселих пригод на новорічному святі.

Як наголосили організатори перед початком святкового дійства, наразі дуже важливо, аби в такий нелегкий час для країни діти почувалися в безпеці та мали надію на диво.

Дітей розважали ростові ляльки та казкові герої, які щораз дивували глядачів своїми талантами.

.
У вітальному слові голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик побажав дітям наполегливості у навчанні та миру і спокою у родинах.

«Нехай у наших родинах панує мир, злагода, спокій, добробут. Нехай у школах та садочках, інститутах, унверситетах лунає дитячий сміх. Щоб у 2016 році всі наші діди, батьки повернулися у рідні оселі, гідно захистивши свободу й незалежність нашої країни» - сказав Володимир Гунчик.

До вітального слова долучився також заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, який висловив надію, що в недалекому майбутньому в Україні запанує мир і добробут.

«Хай Новий рік принесе Вам багато радості, щоб наша Україна була мирною і незалежною, а вороги боялися на неї нападати» - зазначив Роман Карпюк.

Також він передав слова вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці та побажав всім смачної куті та миру в країні.

Опісля вітальних слів від волинських владців, дітей запросили до перегляду комічної опери Миколи Лисенка «Коза-дереза».

По завершенню свята діти отримали подарунки від казкових героїв.